Veronica Sandahl

Kungshamn och Räk-fest


Dag 4.

24-25 Augusti 2010.

Mycket har gjorts och hänt under de senaste två dagarna här på Gerlesborg. För de första hade vi världens värsta storm här på västkusten igår så det var nästan omöjligt att gå eller cykla i vädret. Dessutom regnade det så det var inte så värst roligt. Igår hade vi en liten tipspromenad med bil (som tur var.) runt om i området. Vi åkte till Bovallsstrand och sedan drogs vi ner mot Smögen och Kungsshamn. Jag har aldrig varit där förut så jag blev helt paff när vi åkte över bron och hade världens bästa utsikt över staden. Den var helt fantastisk! Vi åkte sedan till klipp-stranden (Kommer inte ihåg heter?) för att beskåda utsikten på en jättestor klippa. Man gick först igenom en smal springa mellan två klippvägar och sedan fick man gå försiktigt över hala stenar och trappor för att ta sig till utsiktsplatsen. Det var ganska långt men de var värt det. Utsikten var enastående men det var jävligt blåsigt, det kändes som man skulle blåsa iväg!



blåsigtHavet


ddddd


Efter besöket på klippan åkte vi tillbaka till skolan och åt lunch och värmde våra kalla kroppar. På kvällen hade vi en jättegod räk-fest i ”Kyrkan”. Det var vin, musik, massor med räkor som man skalade själv och nya helgoa klasskamrater att prata med. Det var rätt sent när man skulle sticka hem och det finns absolut inga gatlampor på den vägen jag cyklar (till och från skolan) så jag och Hilda (En av mina klasskamrater, bor i samma område som jag.) fick ta på oss reflexvästar, sätta på ljus på cykeln etc. Helt nattsvart var det när vi cyklade men det gick bra! Ingen hamnade i diket och det kom ingen fartdåre!   Puh!




räkor





Kommer updatera ikväll om vår grupputställning som vi haft idag!

#1 - lena

Så mycket du har fått uppleva på några dagar. Bra att du har testat att cykla i mörkret, trevligt med sällskap. Ha det bra.

#2 - Mamma

Låter som en bra start på terminen iallafall!

Ha det bra, och hör av dej om det är nåt du grônner på. Väntar på uppdateringen!