Veronica Sandahl

Rösta på Harmonica
11 September 2010.

Angelica Fingals, en klasskamrat på Gerlesborgsskolan, har kommit vidare i en tävling på Reaktorsydost.se.
En hemsida för unga filmare från Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.
Angelica har blivit nominerad TellUs filmfestival för sin kortfilm "Harmonica", en kort stop-motion animation som faktiskt är väldigt gulligt!
 Hon har stor chans att vinna och komma vidare till Trollhättans filmfestival. Men för att uppnå priset behöver hon ytterligare några röster.

Så här kan du göra:

Man kan se bidragen på Reaktors webbsida och sedan röstar du fram vinnare i respektive kategori. Du får bara rösta en gång och man ska göra det ganska snart.



Här kan du se alla bidrag och rösta på dem:
http://film.reaktorsydost.se


Jag kan tyvärr inte visa animationen på bloggen men enligt hennes summering av filmen så står det:

"Någonstans i världen växer det träd som det sedan kommer stolar ur och på stolarna sitter det giraffer. Men vart kommer all musik ifrån som man hör?"

Enligt mitt tycke så är det väldigt kreativ och bra animation så jag rekommenderar att ni ser filmen och röstar på den!


Lycka till Angelica! :-)
#1 - Noname

Jag tror att det är jurun som bestämmer vem som får komma till novemberfestivalen i trollhättan. Röstningen på sidan är till publikens pris.

#2 - mamma

Roligt med ungdomar som är kreativa! Har inte kunnat sett filmen, pga den långsamma internet-laddningen vi har här på landet...

Men meningen du skrev: "Någonstans i världen växer det träd som det sedan kommer stolar ur och på stolarna sitter det giraffer. Men vart kommer all musik ifrån som man hör?".. Det tycker jag låter väldigt underligt...

#3 - Anonym

Uppdatering av ditt leverne, Tack!