Veronica Sandahl

Bebisen Elliot
17:e november 2012.
 
 
Igår var jag, Lena, Tord och Tomas på besök hemma hos  Stockholmsborna Andreas och Johanna för att titta på deras nyfödda son Elliot.
 
 
 
Den 25:e Oktober 2012 nedkom han utan några problem via kejsarsnitt. En liten krabat på 2912 g. :-)
 
 
 
Förutom en lite svullen fot (Vilket både Tomas och Andreas hade när de var bebisar och försvann bort med tiden.) är han en friskt och kry liten pöjk.
 
 
Med oss hade vi en hel del presenter till dem och lillen. Stickad tröja och mössa från mormor, bebiskläder från mamma, tjock bok av författaren Allan Edgar Poe från Tomas, julklappar från Lena och Tord som dom inte får öppna förrän till julafton och från mig en signerad barnbok av författaren/illustratören Gunilla Gärs och en jättefin akvarell målning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samtidigt passade vi på att besöka Nacka Forum och senare på kvällen åt vi en god middag på en exklusiv pizzeria, i vilket där fick en jättegod Vitchocklad Panacotta med passionfrukt som kompensation över att jag fick min mat mycket senare än de andras. (Det hade blivit nåt missförstånd i köket.)
 
 
 
Sedan var de också kul å träffa Justin, Alita och Lotus igen! Deras jättestora och fluffiga Ragdollskatter.
 
 
 
 
Men det blev bara en endags utflykt! Vid tolvtiden idag packade vi ihop, städade snyggt efter oss i gästrummet som vi fick hyra och bar sedan hemåt igen.   Men man fick uppleva väldigt mycket på så kort tid! :-)  
 
 
#1 - Ulla

Trevliga foton! Vore kul att göra en utflykt dit upp, så man finge se det lilla underverket! <3 Får väl se frampå hur det kan bli... Kram!