Veronica Sandahl

Santinis och Hunger Games!
19:e November 2014.
 
I måndag hade vi äntligen slutpresentation av våra grafiska profiler och förpackningar för SANTINIS. Vi hade först en liten gruppredovisning förra veckan men den här gången var det för våra klienter.
 
Redovisningen gick jättebra och både jag och min grupp, Lovisa E och Julia J är jättenöjda med våra förpackningar och grafiska profilen till den. Vi tog en ganska snabb beslut att använda oss av enkel typsnitt och enkla pasta illustrationer som logga och design.
 
Vårt förslag var att restaurangen skulle fokusera endast på pastan och erbjuda gästerna en brett val i menyn och ge dem möjligheten att välja själva vad de vill ha för pasta, sås och toppning till den. Sedan om kunderna vill äta på restaurangen eller ta med sig hem har vi designat två snygga förpackningar och en påse för detta.
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi fått ett nytt projekt, och det är att göra en fotobok och en utställningsformat till fotografen Peter Norens foton och det ska vara klart den 19:e december. Undrar hur det kommer att gå?
 
 
Men för att fira att det gick så bra och att vi har en liten paus innan vi sätter igång med projektet var jag och några av tjejerna nere på Sunnes biograf och såg på Hunger Games: Mocking Jay I ikväll.
 
Gör bra film!!!! Så jävla synd att man måste vänta ett helt år igen innan sista delen kommer.