Veronica Sandahl

Ha det äran på födelsedagen!
13:e April 2019.
 
Idag hade jag mitt allra första kalas för familjen inne i min lägenhet här på Rud. Jag inte firat med familjen sedan jag fylllde 30 år. Det var då hemma i gamla hemstaden Säffle. Vi hyrde en lokal på Vintergatan och jag fick hjälp både av mamma och Arne med förbereda kalaset. Förutom Vintergatan har mitt födelsedag nästan alltid firats hemma i Sjöhaget. Mer utrymme att bjuda in familjen och få lite hjälp av mamma i köket med bakningen. Sedan också skälet att mina tidgare bosättningar har nästan alltid varit för små eller för långt bort att åka till för att ha riktigt kalas så det har fått bli Sjöhaget..    
 
Men denna gång var jag själv värdinna och med en riktigt, stor, proper lägenhet att bjuda hela familen gällde det att förbereda i god tid att få allting perfekt. Jag fick ta en ordentligt titt i skåpet om jag hade tillräcklig med koppar, fat, bestik och tallrikar.Köpa in ingredienser för att baka en god jordgubbstårta samt välja ut vilka kakor, saft och mini-dessert att bjuda till kaffet.
 
Mycket att planera och förbereda!
 
 
 
Kalaset började kl 16 men syrran Angelica kom tidigare med Eric så vi passade på när jag tog hand om dom sista detaljerna att ta en liten promenad med barnvagnen ute i friska solskenet. Det var underbart och en stund senare strömmande gästerna in. Jag fick alltifrån fina krukväxter, presentkort, biokort, smyckeskrin och handukar, men också lite påskpynt att dekorera lägenheten. Det hade jag så lite av så det var mycket välkommet.
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ett lyckad födelsedagskalas men jag tror att det var lille Eric som var dagens medelpunkt. Han han växt så mycket sist jag såg honom och han var både kelig och glad under hela kalaset.