Veronica Sandahl

Santinis och Hunger Games!
19:e November 2014.
 
I måndag hade vi äntligen slutpresentation av våra grafiska profiler och förpackningar för SANTINIS. Vi hade först en liten gruppredovisning förra veckan men den här gången var det för våra klienter.
 
Redovisningen gick jättebra och både jag och min grupp, Lovisa E och Julia J är jättenöjda med våra förpackningar och grafiska profilen till den. Vi tog en ganska snabb beslut att använda oss av enkel typsnitt och enkla pasta illustrationer som logga och design.
 
Vårt förslag var att restaurangen skulle fokusera endast på pastan och erbjuda gästerna en brett val i menyn och ge dem möjligheten att välja själva vad de vill ha för pasta, sås och toppning till den. Sedan om kunderna vill äta på restaurangen eller ta med sig hem har vi designat två snygga förpackningar och en påse för detta.
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi fått ett nytt projekt, och det är att göra en fotobok och en utställningsformat till fotografen Peter Norens foton och det ska vara klart den 19:e december. Undrar hur det kommer att gå?
 
 
Men för att fira att det gick så bra och att vi har en liten paus innan vi sätter igång med projektet var jag och några av tjejerna nere på Sunnes biograf och såg på Hunger Games: Mocking Jay I ikväll.
 
Gör bra film!!!! Så jävla synd att man måste vänta ett helt år igen innan sista delen kommer.
 
 
 
 
 
 
Ungdomsfestivalen och Halloween 2014.
1:e November 2014.
 
Jag har inte hunnit uppdatera min blogg så mycket på sista tiden. Lektionerna i skolan tar sin lilla tid och jag och min grupp Lovisa och Julia har fullt upp med vår Santini projekt. Klassen har blivit indelade i grupper ska ge förslag av Grafisk Profil till en Italiensk restaurang nere i Linköping. Vi hälsade på dem förra veckan och fick se restaurangen och inredningen där. Stilrent, fint men opersonligt. Vår grupp har kommit en bra bit i projektet och nästa vecka kommer vi redovisa det.  
 
Förra helgen hade vi ett jättestort Halloweenparty nere på Play Palace. Vi var alla utklädda till läskiga sjukköterskor, monster, rödluvor, Sandy & Danny, ondskefulla feer, silvriga masker, Ägg & Bacon och Borat. Jag själv var en Romersk Staty. Har alltid varit kluven om jag ska klä mig sexigt eller läskigt under Halloween.
 
 
 
 
 
Jag valde den här dressen eftersom den var så fin och det inkluderade även en plastperuk som passade fint. Skönt att slippa spreja håret vitt. Förra gången jag gjorde det tog det en evighet att få bort all färg.
 
 
 
Men under tisdagen 28:e Okt hade jag vernissage uppe på Selma Spa. Jag deltog den Nordiska Ungdomsfestivalen och jag hade egen skärm att visa upp mina foton. Temat var "Digitala Spår" och jag visade upp verk som jag hade med under Karlstads kulturhelg förra året.
 
 
 
Jag har också nu några verk hängandes inne i Sunne biblioteks korridor med samma tema. Det är samma verk som på Selma Spa men jag har förstorat upp dem så de ska synas lättare.