Veronica Sandahl

Tack till er alla i Grövelsjön
25: April 2018.
 
Förlåt! Jag missade i förra inlägget att berätta att jag har nu avslutat min säsong uppe i Grövelsjön förra veckan. Jag åkte tidigt hem den 16:e april med bussen och sedan tåget tillbaka till Säffle. Resan tog halva dagen och eftersom jag har blivit så van vid att ha snötäcke berg och skogar runt omkring mig blev jag lite förvånad över bristen på snö och vårvärmen här i Värmland. 
 
Men innan jag åkte hem hade vi hela Grövelsjön gänget  avslutingsfest nere i Idre fjäll med god mat, öl och vin och när vi senare kom tillbaka till Grövelsjön hade vi efterfest med musik och dans inne i Tv-rummet. Var nog uppe ända till halv två på natten, sedan  behövde jag gå och lägga mig för jag hade en tidig buss att ta några få timmar senare.
Det var perfekt avslutning över min vistelse på Grövelsjön och jag kan inte tacka nog att jag fick chansen att träffa så många olika och underbara människor! 
Astrid, Anna, Sanna, Hanna, Elsa, Lisa, Sofia, Sophie, Mia, Jenny, Johan, Simon, Rasmus, Robban, Ewa, Erika, Elin, Charlie, Inget, Anke, Stina. (Om det är nån jag har missat hojta till.) Tack för den här tiden! Tack för alla roliga skidturer, tv-mys, bastu-mys, pulkaåkning, After fjäll, bil utflykter, övernattning i kåta och vinkvällar framför brasan. 
 
Tack för allt!
 
 
 
 
 

</div
Tillbaka till Karlstad
25:e April 2018.

Då är jag tillbaka i Karlstad igen. För cirka åtta år sedan flyttade jag ut från staden för att påbörja mina studier nere i Gerlesborgs skolan i Bohuslän. Under åren som har gått har jag rest och flängt runt nere på västkusten, norra Värmland, Stockholm, Island, England och i Dalarna. Och nu är jag tillbaka till Karlstad och har just börjat arbeta som lokalvårdare åt Värmland museum. Jag är glad över att jag fått jobbet och jag kommer även till sommaren jobba lite extra receptionen men det viktigaste av allt att äntligen rota sig. Att nu försöka hitta en fast punkt med både jobb och bostad för längre sikt. Att resa är underbart men ibland har man haft suget med någonting eget och fast. Att börja tänka på stabilare löneinkomst och spara ihop till sin pension. Jag vet! Låter nu som en gammal tant men jag tror att det är dags att sätta fötterna ner på jorden lite. Åtminstone tårna! ;p Kom och köp Grövelsjön vykort!
14:e April 2018

Jag glömde att nämna att under den här säsongen har jag hunnit passa på att träna upp mitt tecknade. Framförallt landskap och djur. Jag fick i uppdrag av Grövelsjön Fjällstation att teckna av deras station och trycka ut den som vykort. Ett vinterkort och ett sommarkort..Jag hann med att måla klart båda teckningarna och trycka ut dem så nu finns dom ute till försäljning inne i Grövelsjöns butik. Jag har fått mycket beröm för korten och vad jag har sett hittills går försäljningen framförallt vinterkorten mycket bra.